Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This event has passed.

Impro liga: Maske so padle

junij 21 @ 20:00 - 22:30

€6-€8

V nedeljo, 21. 6. ob 20h bodo v CSK France Prešeren na zaključni predstavi sezone Impro lige maske odvrgli predstavniki vseh letošnjih tekmovalnih ekip.

 

Z nami bodo:

Banda Ferdamana Zlatorog

Shakira Shakira Kobla

Impro Ljubljana Rog

Smeti TAM

Okvrd Adria in

Pasji kašelj Mura.

 

Vse letošnje ekipe so se skozi sezono predano borile v športnem duhu, z vetrom v laseh, z zdravim duhom v zdravem telesu in v svoji različnosti osvojile srca nepreštetih navijačev.

 

Vmes je prišla epidemija. Trenirana telesa so čakala za vrati svojih stanovanj. Sanjala so igrišče, si potihem prepevala himne, si predstavljala očesni stik s športnimi entuziasti in čakala na nakazila sponzorjev, ki nikoli niso prišla na transakcijske račune. Podjetja so vmes propadla, iskrivi in življenja polni mladi športni talenti pa so ostali brez vabil v klube, tekmovalnih končnic in poti naprej.

 

Danes smo v juniju. Sezona v gledališču se zaključuje, zastor bo padel. Vabimo te na zaključno predstavo. Maske bodo padle. Srca zaigrala. Svoboda in igra bosta vse prisotne povezali v skupnost. Vstopamo v poletje. Kot zmagovalec te športne sezone pa bo pokal pod sezono 2019/2020 zaznamoval napis – K(o)rona.

 

Pridi na spontano gledališko doživetje.

Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

 

Improvizatorji in improvizatorke:

Teodora Švet, Katja Predan, Sara Šoukal, Rachida Hsain, Tia Okič, Eva Bezek, Mojca Frim, Tim Andrič, Kristina Popit, Domen Blatnik, Jan Hrušovar in Miha Možina.

Moderira: Urša Strehar Benčina (najboljša moderatorka sezone 2018/19)

Glasbenik: Vid Terzer

Lučni tehnik: Jaka Korošec

 

Vstopnina: 8 eur oz. 6 za študente, dijake in brezposelne ob predložitvi potrdila.

Vstopnice bodo na voljo na dan predstave od 19h dalje.

Obiskovalce prosimo, da v dvorano vstopajo z maskami.

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitosti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

 

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
junij 21
Čas:
20:00 - 22:30
Cena:
€6-€8
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/261943011690800/

Organizator

Impro liga, Društvo IMPRO
Email:
info@impro-liga.si
Spletna stran:
www.impro-liga.si

Prizorišče

CSK France Prešeren
Karunova ulica 14
Ljubljana,Slovenija
+ Google Map