Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This event has passed.

Impro liga na Šiška Open

junij 22, 2018 @ 4:00 pop - 4:30 pop

Zastonj

Na Trgu prekomorskih brigad pred Kinom Šiška se bodo na zadnji šolski dan predstavile najrazličnejše organizacije iz Šiške. Popoldan bodo organizatorji sedaj že tradicionalnega festivala za mlade ŠiškaFejst pripravili delavnice skejtanja, rolanja, bmx, hiphopa, breakdancea, grafitiranja in borilnih veščin, potekale bodo različne ustvarjalne delavnice, uživali boste lahko v branju v Knjižnici pod krošnjami, potekala bosta turnirja v ročnem nogometu in pinkponku, predstavile pa se bodo tudi nevladne kulturne organizacije iz nekdanje stavbe Občine Šiška.

Večer bomo pričeli s finalom Špil lige, prve lige dijaških bendov Kina Šiška, na katerem se bodo predstavile najboljše glasbene skupine sezone 2017/2018 – SickBreed, In the Attic, O.K. Juniorin Garlik. Za zaključek Šiška Open pa napovedujemo še brezplačen koncert Prismojenih profesorjev bluesa.

Vstop na vse dogodke prost. V primeru dežja bomo suho zavetje našli v Kinu Šiška.

Organizacija: Kino Šiška, Urban Roof, Mladi zmaji, Fight Club Ljubljana in Boksarska akademija, Klan 1107, Knjižnica pod krošnjami, Galerijska četrt Šiška, Gledališče Ane Munro, Finta Studio, Senca Studio, EnaBanda, Društvo IMPRO: Impro liga in Društvo GUMB. Projekt sofinancira Turizem Ljubljana. Špil ligo sta podprla tudi A1 in Radio Terminal.

Podrobnosti

Datum:
junij 22, 2018
Čas:
4:00 pop - 4:30 pop
Cena:
Zastonj
Dogodek Category:
Spletna stran:
http://www.kinosiska.si/dogodek/siska-open-2018/

Organizatorji

Impro liga, Društvo IMPRO
Kino Šiška

Prizorišče

Kino Šiška
Trg prekomorskih brigad 3
Ljubljana,1000Slovenija
+ Google Map