Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This event has passed.

Impro liga: Shakira Shakira Kobla vs Impro Ljubljana Rog

december 22, 2019 @ 20:00 - 22:00

€6-€8

To nedeljo, 22. 12. ob 20h v CSK France Prešeren se bosta na zadnji letošnji predstavi Impro lige pomerili ekipi Shakira Shakira Kobla in Impro Ljubljana Rog.

Shakira Shakira so so smučarsko-sankarska naveza, ki ljubi latino ritme, Impro Ljubljana pa urbani biciklarski nostalgiki z veliko kondicije. Oboji si želijo postati prvaki na področju impro gledališča in so se za to pripravljeni boriti z vsemi svojimi gledališkimi in športnimi znanji.

Obe ekipi zaupata telesu in športnemu duhu v gledališču. Na predstavi se nam tako obetajo skupinske koreografske strategije, hitre govorne akcije, praznični prizori, zimski rekordi in ekstatični preobrati za navijače.

Pred nami je torej zabavno-tekmovalna improvizacijska predstava, po kateri boste lahko rekli le, da si prestolnica zasluži lastno smučišče.

Pridi na spontano gledališko doživetje.

Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

 

Improvizatorji in improvizatorke:

Shakira Shakira so kapetanka Sara Šoukal, Eva Jus, Rachida Hsain, Mihael Šorli, Tosja Flaker Berce, Voranc Boh in Žigan Kranjčan.

Ekipo podpira Smučišče Kobla.

Impro Ljubljana so kapetan Jaka Korošec, Tomaž Suhovršnik, Nina Beganović, Eva Lasič, Domen Blatnik, Peter Bizjak, Kristjan Kolar, Kristina Popit in Peter Šanović.

Ekipo podpira Tovarna koles Rog.

 

Vstopnina: 8 eur oz. 6 eur za študente, dijake in brezposelne ob predložitvi potrdila.

Vstopnice bodo na voljo na dan predstave od 19h dalje.

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork. 

Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitovsti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
december 22, 2019
Čas:
20:00 - 22:00
Cena:
€6-€8
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/2640019496284749/

Organizator

Impro liga, Društvo IMPRO
Email:
info@impro-liga.si
Spletna stran:
www.impro-liga.si

Prizorišče

CSK France Prešeren
Karunova ulica 14
Ljubljana,Slovenija
+ Google Map