Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This event has passed.

Impro liga: Shakira Shakira Kobla vs Okvrd Adria

marec 8 @ 20:00 - 22:15

€6-€8

To nedeljo, 8. 3. ob 20h se bosta v CSK France Prešeren na predstavi Impro lige pomerili ekipi Shakira Shakira Kobla in Okvrd Adria.

 

Shakira Shakira so so smučarsko-sankarska naveza, ki ljubi latino ritme, Okvrd pa simpatično zmedeni ljubljanski letalci polni upanja in hrepenja po nečem višjem.

Obe ekipi sta kljub svoji različnosti s srcem in dušo predani športnemu duhu v gledališču. Verjameta v telo, mišice in hitre obrate na športnih prizoriščih. Obetajo se nam trenirana telesa, spomladanska emancipacija in visoke stave pod geslom Vse za naše sponzorje.

Pred nami je torej improvizacijska poslastica, po kateri boste lahko rekli le to, da se let začne, ko spregovorijo boki.

 

Pridi na spontano gledališko doživetje.

Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

 

Improvizatorji in improvizatorke:

Shakira Shakira so kapetanka Sara Šoukal, Eva Jus, Rachida Hsain, Mihael Šorli, Tosja Flaker Berce, Voranc Boh in Žigan Kranjčan.

Ekipo podpira Smučišče Kobla.

 

Okvrd so kapetanka Pia Marija Žugman, Jure Povšin, Katja Predan, Teodora Švet, Noah Novšak, Rok Štemberger, Mojca Hrabar in Lara Prijatelj.

Ekipo podpira Adria Airways.

 

Vstopnina: 8 eur oz. 6 za študente, dijake in brezposelne ob predložitvi potrdila.

Vstopnice bodo na voljo na dan predstave od 19h dalje.

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork. 

Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitovsti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

 

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
marec 8
Čas:
20:00 - 22:15
Cena:
€6-€8
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1316698998527277/

Organizator

Impro liga, Društvo IMPRO
Email:
info@impro-liga.si
Spletna stran:
www.impro-liga.si

Prizorišče

CSK France Prešeren
Karunova ulica 14
Ljubljana,Slovenija
+ Google Map