Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga: Ko študent na rajžo gre

8 novembra @ 19:00 - 20:00

Brezplačno

Impro liga: Ko študent na rajžo gre

Za študente, predstava impro gledališča, ekshibicija

PON, 8. 11. 2021 ob 19:00
Študentski Kampus

 

Impro liga začenja novo sezono odrskih impro dogodivščin. Vabimo vas v našo družbo spontanih in igrivih prizorov, ki bodo nastajali s pomočjo predlogov občinstva.

Na predstavi Ko študent na rajžo gre, bodo izkušeni študentski improvizatorji iz različnih letošnjih ekip reševali študentske izzive in vprašanja sodobnega časa v kratkih gledaliških prizorih. Kako bo predstava izgledala, pa bo odvisno tudi od gledalcev, ki bodo podajali predloge za prizore, ki bodo nastajali na mestu samem.

Impro gledališče je oblika gledališkega ustvarjanja, kjer predstave nastajajo brez predhodnega besedila. Vsebina predstave se oblikuje v živo na mestu samem s sodelovanjem nastopajočih in gledalcev ter omogoča neponovljivo izkušnjo za vse sodelujoče. Kljub temu pa tudi impro gledališče zahteva dobro uigranost kolektiva in usposobljenost improvizatorjev v različnih gledaliških veščinah ter kolektivnem soustvarjanju. Impro ni zelenjava.

Improvizatorji in improvizatorke: Domen Blatnik, Eva Lasič in Svit Podgornik
Moderira: Olivija Grafenauer

 

Kdaj: PON, 8. 11. 2021 ob 19:00
Trajanje: 1h
Kje: Kampus, Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana
Vstopnina: Vstop prost!
Za obisk prireditve je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT.

 

Začenjamo s sezono 2021/22 kot jo bo povezovala tema Kontakt. Letos sodeluje 8 izkušenih impro gledaliških ekip iz različnih koncev Slovenije. Vsi obožujemo gledališke deske in aktivno občinstvo v dvorani. 🙂


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO
Koprodukcija predstave: ŠOU v Ljubljani

Podrobnosti

Datum:
8 novembra
Čas:
19:00 - 20:00
Cena:
Brezplačno
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/588942859108657