Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga: Naši proti vašim

20 junija @ 19:30 - 21:30

eur10

Impro liga: Naši proti vašim
Predstava impro gledališča, zaključna tekma sezone

NED, 20. 6. 2021 19:30-21:30
Klub Cankarjevega doma

 

Nenavadno sezono programa Impro liga, ki je skoraj v celoti potekala v živo na spletu pred osebnimi zasloni, bomo letos sklenili z impro tekmo dveh skupin Naši in Vaši ter podelitvijo nagrad za največje dosežke v družabnem Klubu Cankarjevega doma visoko nad mestom.

Po celem letu improviziranja na daljavo se nam obeta slasten spektakel impro tekme med dvema mešanima skupinama letošnjih improvizatorjev in improvizatork, ki so vas spremljali skozi večino letošnjih domačih nedelj. Naši in Vaši vas bodo prepričali, da ste prav vi na njihovi strani in da si zaslužijo točke, ki jih bo podelilo občinstvo. Kdo pa sploh so Naši in Vaši? O tem boste odločili gledalci.

Pričakujete lahko sočne, živahne in nepredvidljive prizore disciplin in izzivov, kjer boste sodelovali s svojimi predlogi in na koncu določili zmagovalca. Prav tako pa ne bomo pozabili na posebne dosežke, ki so se zgodili tekom te sezone in podelili nekaj priznanj.

Letošnja sezona je bila drugačna, a zelo produktivna – od novembra dalje smo ustvarjali tedensko in se preizkusili v različnih formatih in žanrih kolektivnega ustvarjanja. Za nami je kar 30 spletnih ne-gledaliških dogodkov, kjer so se letošnje ekipe spoprijele z različnimi izzivi, izjavami tedna in na koncu še s srednjemetražnimi filmskimi žanri v sklopu Serijalka. Posebej pa so večere dopolnili še spletni komentarji gledalcev, ki so žive dogodke spremljali.

Po letošnji sezoni svojo zgodbo zaključujemo na pravem odru in sklenili jo bomo na najlepši možen način, skupaj v živo z gledalci.
Uleti v Klub!

 

Moderira: Jošt Cafuta Maček (najboljši moderator sezone 2019/2020)
Sodnici: Urša Strehar Benčina in Eva Jus
Luč: Veronika Hana Grubič
Glasbenik: Vid Terzer (najboljši glasbenik sezone 2019/2020)
Improvizatorji in improvizatorke – Naši in Vaši:

Mojca Frim, Olivija Grafenauer, Jan Hrušovar, Jaka Korošec, Jure Povšin in Teodora Švet /
Matic Ačko, Tim Andrić, Nina Beganović, Eva Bezek, Liza Močnik in Sara Šoukal.

 

Vstopnina: 10 eur, nakup vstopnic je mogoč na blagajni Cankarjevega doma in na spletu. Za ogled predstave je potreben PCT pogoj.
Trajanje: 2 h
Kje: Klub Cankarjevega doma, Prešernova 10, Ljubljana

 

 

Sezono 2020/21 kot rdeča nit zaznamuje POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.

 

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi. Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Zapopajte se z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO
Koprodukcija: Cankarjev dom

Podrobnosti

Datum:
20 junija
Čas:
19:30 - 21:30
Cena:
eur10
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/953486515385823