Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga: Prva predstava 2021

6 junija @ 20:00 - 21:45

eur6

Impro liga: Prva predstava 2021

Predstava impro gledališča, ekshibicija

NED, 6. 6. 2021 ob 20:00
CSK France Prešeren

Impro liga se po celi intenzivni sezoni na spletu končno vrača na oder! Vabljeni v našo družbo spontanih in igrivih prizorov, ki bodo nastajali s pomočjo predlogov občinstva.

Dost mamo interneta, se vidimo v živo! 🙂

Letošnjo sezono Impro lige smo preživeli v živo na spletu. Od novembra dalje smo ustvarjali tedensko in se preizkusili v različnih formatih in žanrih kolektivnega ustvarjanja. Za nami je kar 30 spletnih ne-gledaliških dogodkov, kjer so se letošnje ekipe spoprijele z različnimi izzivi, izjavami tedna in na koncu še s srednjemetražnimi filmskimi žanri v sklopu Serijalka. Posebej pa so večere dopolnili še spletni komentarji gledalcev, ki so žive dogodke spremljali.

Moderira:
Luč:
Glasbenik:
Improvizatorji in improvizatorke:

Vstopnina: 6 eur
Trajanje: 1 h 45 min
Kje: CSK France Prešeren, Karunova 14, Ljubljana

Sezono 2020/21 kot rdeča nit zaznamuje POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.
Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
6 junija
Čas:
20:00 - 21:45
Cena:
eur6
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/3053947444824741