Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Banda Ferdamana in Kabuš

31 januarja @ 20:00 - 20:45

Brezplačno

Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Banda Ferdamana in Kabuš

Spletni dogodek II. kroga št. 3

NED, 31. 1. 2021 20:00-20:45

V letu 2021 ostajamo z vami, prihaja nova nedelja in nov Impro liga spletni dogodek!

31.1. ob 20h nadaljujemo v novem krogu spletnih dogodkov letošnje Impro lige. Izzivi so se spremenili tako, da prizore vsak teden navdihe izjava tedna. Srečali se bosta ekipi Banda Ferdamana, štajerski igričarji in Kabuš, keks ljubimci za vse priložnosti.

 

V prvem krogu smo od novembra izvedli 10 spletnih ne-gledaliških dogodkov, ki so predstavili izzive Lutke, Generacije, Ljubezen, Glasba, Psihadelija, Lokacije, Časovna obdobja, Partnerstvo, Ekstrem in Podajanje predmetov. Vsaka ekipa je predstavila svoj izziv in sprejela enega, ki ji ga je postavila druga ekipa. Na spletu nadaljujemo, vse dokler ne bomo spet na gledališkem odru, z vami in za vas.

 

V spletnih edicijah vam ne obljubljamo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne moremo narediti. Vseeno pa se nam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro prizori dveh izmed letošnjih ekip. V zaporednih nedeljskih večerih bomo na spletnih dogodkih igrali in ustvarjali nove povezave na različne teme. 

Vabljeni, da nedeljske večere preživite z nami, in nam tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi in prizore pa lahko tudi opisno ocenite v komentarjih.

Improvizatorji in improvizatorke:

Moderira: Jošt Jesenovec
Luč: domača
Zvok: zoom

(Negledališki) Improvizatorji in improvizatorke:
 
Banda Ferdamana: Mojca Frim, Eva Štingl, Patricia Županovič, Vid Lobnik, Nika Matanović, Žiga Pigac, Matic Ačko, Matic Komel, Irena Sovič, Blendor Sefaj in Tim Andrić.
 
Kabuš: Tara Česnik, Jure Povšin, Rok Filipovič, Lea Drejta, Martin Iglič, Katja Konc in Noah Novšak.
 

Vstopnina: brez

Trajanje: 45 min

Dostop: od doma na FB strani https://www.facebook.com/improliga.si/

 

-> Če nas želite podpreti, nam lahko namenite do 1% dohodnine ali pa nakažete donacijo na PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=ULTCP7V2Q4KW8. Več info pa na www.drustvoimpro.si. Hvala!

 

Sezono 2020/21 kot rdeča nit zaznamuje POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.

 


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.
Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
31 januarja
Čas:
20:00 - 20:45
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/933499270792701