Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Kabuš in Ti sam plavi!

28 februarja @ 20:00 - 20:45

Brezplačno

Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Kabuš in Ti sam plavi!
Spletni dogodek II. kroga št. 6
NED, 28. 2. 2021 20:00-20:45

 

To nedeljo se končuje najkrajši letošnji mesec. Nas pa ob 20h čaka nov spletni dogodek letošnje Impro lige. Pred nami je nov izziv v obliki izjave tedna, ki bo navdihnil prizore prihajajoče nedelje. Srečali se bosta ekipi Kabuš, strastni keksarji in Ti sam plavi!, ekipa, ki posvaja rastline brez doma, najraje pa imajo tiste, ki rastejo v vodi.

 

V prvem krogu smo od novembra izvedli 10 spletnih ne-gledaliških dogodkov, ki so predstavili izzive Lutke, Generacije, Ljubezen, Glasba, Psihadelija, Lokacije, Časovna obdobja, Partnerstvo, Ekstrem in Podajanje predmetov. Vsaka ekipa je predstavila svoj izziv in sprejela enega, ki ji ga je postavila druga ekipa. V drugem krogu pa se ekipe spopadajo z izzivom aktualne Izjave tedna. Na spletu nadaljujemo, vse dokler ne bomo spet na gledališkem odru, z vami in za vas.

 

V spletnih edicijah vam ne obljubljamo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne moremo narediti. Vseeno pa se nam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro prizori dveh izmed letošnjih ekip. V zaporednih nedeljskih večerih bomo na spletnih dogodkih igrali in ustvarjali nove povezave na različne teme.
Vabljeni, da nedeljske večere preživite z nami in nam tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi in prizore pa lahko opisno ocenite v komentarjih.

 

Improvizatorji in improvizatorke:
Moderira:
Luč: domača
Zvok: zoom
(Negledališki) Improvizatorji in improvizatorke:

Kabuš: Tara Česnik, Jure Povšin, Rok Filipovič, Lea Drejta, Martin Iglič, Katja Konc in Noah Novšak.

Ti sam plavi!: Tereza Kolbezen, Lara Prijatelj, Nina Pavčič, Izak Kreuh in Mojca Hrabar.

 

Vstopnina: brez
Trajanje: 45 min
Dostop: od doma na FB strani https://www.facebook.com/improliga.si/

 

-> Če nas želite podpreti, nam lahko namenite do 1% dohodnine ali pa nakažete donacijo na PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=ULTCP7V2Q4KW8. Več info pa na www.drustvoimpro.si. Hvala!

 

Sezono 2020/21 kot rdeča nit zaznamuje POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.
Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
28 februarja
Čas:
20:00 - 20:45
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/271849907637907