Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Shakira Shakira in Pasji kašelj

28 marca @ 20:00 - 20:45

Brezplačno

Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Shakira Shakira in Pasji kašelj

Spletni dogodek II. kroga št. 10

NED, 28. 3. 2021 20:00-20:45

 

To nedeljo ob 20h bomo spet skupaj na zadnjem spletnem dogodku sklopa Izjava tedna v letošnji sezoni Impro lige. Čaka nas še en nov izziv v obliki izjave tedna, ki bo navdihnil prizore prihajajoče nedelje. Srečali se bosta ekipi Shakira Shakira, bend poetov domačega dvorišča in Pasji kašelj, modni vedeževalci današnjega dne.

 

V prvem krogu smo od novembra izvedli 10 spletnih ne-gledaliških dogodkov, ki so predstavili izzive Lutke, Generacije, Ljubezen, Glasba, Psihadelija, Lokacije, Časovna obdobja, Partnerstvo, Ekstrem in Podajanje predmetov. Vsaka ekipa je predstavila svoj izziv in sprejela enega, ki ji ga je postavila druga ekipa. V drugem krogu pa po še 10 dogodkih zaključujemo serijo, kjer se ekipe od januarja tedensko spopadajo z izzivom aktualne Izjave tedna. Na spletu nadaljujemo, vse dokler ne bomo spet na gledališkem odru, z vami in za vas. #odprimogledališča

 

V spletnih edicijah vam ne obljubljamo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne moremo narediti. Vseeno pa se nam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro prizori dveh izmed letošnjih ekip. V zaporednih nedeljskih večerih bomo na spletnih dogodkih igrali in ustvarjali nove povezave na različne teme.
Vabljeni, da nedeljske večere preživite z nami in nam tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi in prizore pa lahko opisno ocenite v komentarjih.

 

Improvizatorji in improvizatorke:
Moderira: Rok Škrlep
Luč: domača
Zvok: zoom
(Negledališki) Improvizatorji in improvizatorke:

Shakira Shakira: Sara Šoukal, Olivija Grafenauer, Eva Jus, Mihael Šorli, Tosja Flaker Berce, Voranc Boh, Rok Štemberger in Jošt Jesenovec.

Pasji kašelj: Tjaša Breznik, Tia Okič, Eva Bezek, Timotej Novaković, Urh Mlakar, Gregor Treska, Teja Goli in Olivera Milašinović.

 

Vstopnina: brez, veseli pa bomo, če za naše dogodke poveste še komu 🙂
Trajanje: 45 min
Dostop: od doma na FB strani https://www.facebook.com/improliga.si/

-> Če nas želite podpreti, nam lahko namenite do 1% dohodnine ali pa nakažete donacijo na PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=ULTCP7V2Q4KW8. Več info pa na www.drustvoimpro.si. Hvala!

 

Sezono 2020/21 kot rdeča nit zaznamuje POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.
Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
28 marca
Čas:
20:00 - 20:45
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1662325067285755