Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga živo na spletu: Izziv Impro Ljubljana in Vodovodarji

15 novembra, 2020 @ 20:00 - 20:45

Brezplačno

Impro liga živo na spletu: Izziv Impro Ljubljana in Vodovodarji

Spletni dogodek št. 3

NED, 15. 11. 2020 20:00-20:45

Impro liga je vstopila v novo sezono!

To nedeljo, 15. 11. ob 20h se ponovno podajamo na splet z dogodki nove sezone Impro lige. Tokrat izziv podaja ekipa Impro Ljubljana, ki ga je sprejela preteklo nedeljo. Izzvani pa bodo sveži mladci in mladenke iz ekipe Vodovodarji.

Ne obljubljamo vam gledališke predstave, ker tega na daljavo ne moremo narediti. Vseeno pa se nam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro izzivi dveh izmed letošnjih ekip. V zaporednih nedeljskih večerih bomo na spletnih dogodkih spoznali nekaj letošnjih sodelujočih ekip ali natančneje toliko, kolikor časa bomo pač preživeli doma.

Vabljeni, da nedeljske večere preživite z nami in nam tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi pa lahko tudi opisno ocenite v komentarjih. 🙂

Improvizatorji in improvizatorke:
Moderira: Tim Kern
Luč: domača
Zvok: zoom
(Negledališki) Improvizatorji in improvizatorke:
Impro Ljubljana: Jaka Korošec, Domen Blatnik, Tomaž Suhovršnik, Eva Lasič, Nina Beganović, Teodora Švet, Kaja Žnidaršič in Ema Odra Raščan.
Vodovodarji: Eva Černelič, Lucija Malovrh, Lana Cindro, Simon Grad in Liza Močnik

Vstopnina: brez
Trajanje: 45 min
Dostop: od doma na FB strani https://www.facebook.com/improliga.si/

Novo sezono 2020/21 bo kot rdeča nit zaznamoval POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.
Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
15 novembra, 2020
Čas:
20:00 - 20:45
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/368103250933270

Prizorišče

FB/improliga.si/
na spletu
Spletna stran:
www.facebook.com/improliga.si/

Organizator

Impro liga, Društvo IMPRO
Email:
info@impro-liga.si
Spletna stran:
www.impro-liga.si