Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga živo na spletu: Izziv Pasji kašelj in Improholics

3 januarja @ 20:00 - 20:45

Brezplačno

Impro liga živo na spletu: Izziv Pasji kašelj in Improholics
Spletni dogodek št. 10

NED, 3. 1. 2021 20:00-20:45

 

Dobrodošli v 2021, nova nedelja in nov Impro liga spletni dogodek!
3. 1. ob 20h zaključujemo prvi krog spletnih dogodkov letošnje Impro lige. Izzivajo ekipa Pasji kašelj, ki so prejeli izziv prejšnji teden, nov izziv pa bodo sprejeli Improholics, ekipa, ki je sezono letošnjih spletnih dogodkov začela.

Od novembra smo izvedli že 9 spletnih ne-gledaliških dogodkov, ki so predstavili izzive Lutke, Generacije, Ljubezen, Glasba, Psihadelija, Lokacije, Časovna obdobja, Partnerstvo in Ekstrem. Predstavile pa so se že vse letošnje ekipe. S tem dogodkom sklepamo prvi krog. Nadaljujemo, vse dokler ne bomo spet na gledališkem odru, z vami in za vas.

 

Tudi tokrat in v naslednjih spletnih edicijah vam ne obljubljamo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne moremo narediti. Vseeno pa se nam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro izzivi dveh izmed letošnjih ekip. V zaporednih nedeljskih večerih bomo na spletnih dogodkih spoznali nekaj letošnjih sodelujočih ekip ali natančneje toliko, kolikor časa bomo pač preživeli doma.

Vabljeni, da nedeljske večere preživite z nami, in nam tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi pa lahko tudi opisno ocenite v komentarjih.

 

Improvizatorji in improvizatorke:
Moderira: Mojca Frim
Luč: domača
Zvok: zoom
(Negledališki) Improvizatorji in improvizatorke:

Pasji kašelj: Tjaša Breznik, Tia Okič, Eva Bezek, Timotej Novaković, Urh Mlakar, Gregor Treska, Teja Goli in Olivera Milašinović.

Improholics: Peter Šanović, Rachida Hsain, Anna Zuykova, Jens Wagner, Katja Predan in Mitja Lovše.

 

Vstopnina: brez
Trajanje: 45 min
Dostop: od doma na FB strani https://www.facebook.com/improliga.si/

 

-> Če nas želite podpreti, nam lahko namenite 0,5% dohodnine ali pa nakažete donacijo na PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=ULTCP7V2Q4KW8. Več info pa na www.drustvoimpro.si. Hvala!

 

Novo sezono 2020/21 bo kot rdeča nit zaznamoval POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.
Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
3 januarja
Čas:
20:00 - 20:45
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/413919803369440