Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga živo na spletu: Prešernova Memerija

7 februarja @ 20:00 - 20:45

Brezplačno

Impro liga živo na spletu: Prešernova Memerija
Spletni dogodek, ekshibicija
NED, 7. 2. 2021 20:00-20:45

Večer pred slovenskim kulturnim praznikom vas v improligaškem terminu vabimo na prvo spletno ekshibicijo Prešernova Memerija.
Skupina mešanih improvizatorjev_k se bo sprehodila čez kulturno usedlino našega časa, ki je najbogatejša v danšnjih dneh – spletni meme-i, jazjazi in druge naplavine duha, ki bodo navdih za prizore. Svoj del predlogov pa boste prispevali tudi gledalci in gledalke v živo.

V spletnih edicijah vam ne obljubljamo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne moremo narediti. Vseeno pa se nam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro prizori. V zaporednih nedeljskih večerih bomo na spletnih dogodkih igrali in ustvarjali nove povezave na različne teme.
Vabljeni, da nedeljske večere preživite z nami, in nam tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi.

Improvizatorji in improvizatorke:
Luč: domača
Zvok: zoom
(Negledališki) Improvizatorji in improvizatorke:
Tereza Kolbezen, Olivija Grafenauer, Mistral Majer

Vstopnina: brez
Trajanje: 45 min
Dostop: od doma na FB strani https://www.facebook.com/improliga.si/

-> Če nas želite podpreti, nam lahko namenite do 1% dohodnine ali pa nakažete donacijo na PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=ULTCP7V2Q4KW8. Več info pa na www.drustvoimpro.si. Hvala!

Sezono 2020/21 kot rdeča nit zaznamuje POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.
Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
7 februarja
Čas:
20:00 - 20:45
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/851732945424236