Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga živo na spletu: Serijalka Banda Ferdamana in Impro Ljubljana / Film noir

11 aprila @ 20:00 - 20:45

Brezplačno

Impro liga živo na spletu: Serijalka Banda Ferdamana in Impro Ljubljana / Film noir

Spletni dogodek III. kroga št. 1

NED, 11. 4. 2021 20:00-20:45

To nedeljo ob 20h začenjamo nov krog spletnih dogodkov Impro lige. Vstopamo v Serijalko, kjer bosta v vsakem delu po dve ekipi Impro lige zakorakali v improvizirano spletno-gledališko izvedbo svojega filmskega žanra. Kot prvi dogodek Serialke bodo to nedeljo za nas odigrali zgodbo v žanru Filma noir ekipi Banda Ferdamana in Impro Ljubljana, seveda s pomočjo predlogov in komentarjev gledalcev.

V letošnji sezoni Impro lige živo na spletu smo v prvem krogu od novembra do januarja izvedli 10 spletnih ne-gledaliških dogodkov, ki so predstavili izzive Lutke, Generacije, Ljubezen, Glasba, Psihadelija, Lokacije, Časovna obdobja, Partnerstvo, Ekstrem in Podajanje predmetov. Vsaka ekipa je predstavila svoj izziv in sprejela enega, ki ji ga je postavila druga ekipa. V drugem krogu od januarja do marca pa smo izvedli 10 dogodkov serije, kjer sta se po dve ekipi spopadli z izzivom aktualne Izjave tedna. Na spletu nadaljujemo do takrat, ko bomo spet lahko na gledališkem odru z vami in za vas. #odprimogledališča

V spletnih edicijah vam ne obljubljamo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne moremo narediti. Vseeno pa se nam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro prizori dveh izmed letošnjih ekip. V zaporednih nedeljskih večerih bomo na spletnih dogodkih igrali in ustvarjali nove povezave na različne teme.
Vabljeni, da nedeljske večere preživite z nami in nam tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi in prizore pa lahko opisno ocenite v komentarjih.

Improvizatorji in improvizatorke:
Moderira: Jošt Cafuta Maček
Luč: domača
Zvok: zoom
(Negledališki) Improvizatorji in improvizatorke:

Banda Ferdamana: Mojca Frim, Eva Štingl, Patricia Županovič, Vid Lobnik, Nika Matanović, Žiga Pigac, Matic Ačko, Matic Komel, Irena Sovič, Blendor Sefaj in Tim Andrić.

Impro Ljubljana: Jaka Korošec, Domen Blatnik, Tomaž Suhovršnik, Eva Lasič, Nina Beganovič, Teodora Švet, Kaja Žnidaršič in Ema Odra Raščan.

Vstopnina: brez, veseli pa bomo, če za naše dogodke poveste še komu 🙂
Trajanje: 45 min
Dostop: od doma na FB strani https://www.facebook.com/improliga.si/

-> Če nas želite podpreti, nam lahko namenite do 1% dohodnine ali pa nakažete donacijo na PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=ULTCP7V2Q4KW8. Več info pa na www.drustvoimpro.si. Hvala!

Sezono 2020/21 kot rdeča nit zaznamuje POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.
Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
11 aprila
Čas:
20:00 - 20:45
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/289152072647725/