Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga: Bebas vs Majoneza

7 aprila @ 20:00 - 21:30

eur6 – eur8

Predstava impro gledališča
Za odrasle (17+), impro tekma

NED, 7. 4. 2024 ob 20h
Menza pri koritu, AKC Metelkova mesto, Ljubljana
Trajanje: 75 min

 

Prihaja 15. Impro liga tekma omak in fontov!

Sezona največjega in najbolj športnega gledališkega tekmovanja se počasi bliža napetemu koncu. Na vsaki tekmi se med seboj pomerita dve ekipi izkušenih improvizatorjev, od katerih so eni pripadniki fontov in drugi pripadniki omak. Tokrat se bosta pomerili Bebas in Majoneza.

V seriji različnih odrskih izzivov se ekipi borita za vaše navdušenje ter za milostne ocene neizprosnih sodnikov, ki skrbno spremljajo predstavo, hupajo dolgočasne prizore ter igralce celo kaznujejo z zloglasnim košem sramu na glavi. Od smeha do solz, od glasbenih prizorov do vročih zmenkov, od realizma do absurda, vse to vas čaka na tekmah Impro lige.
Seveda inspiracijo za prizore v klasičnem impro slogu daje prav občinstvo, hkrati pa lahko tudi glasno nasprotuje sodniškim ocenam in v nekaterih prizorih celo podeli oceno in tako vpliva na rezultat tekme.
Tako kot nobena športna tekma ni enaka drugi, tudi nobena Impro liga tekma ni ponovljiva, saj improvizatorji prizore krojijo na odru v danem trenutku. Bodite del te neponovljive izkušnje spontanosti in smeha.

 

Se vidimo v Menzi pri Koritu!

 

Vstopnice:
8 € za klasične ljudi / 6 € za dijake, študente, upokojence, brezposelne

 

Igrajo:
Bebas: Tilen Špenko, Mistral Majer, Tereza Kolbezen, Gregor Treska, Eva Režek, Danijela Brečko

Majoneza: Patricija Županovič, Neja Čirič, Mojca Frim, Tjaša Breznik, Luka Basej, Tina Vardič

 

————————————
Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
7 aprila
Čas:
20:00 - 21:30
Cena:
eur6 – eur8
Kategorija Dogodek: