Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga: Kamijoni vs. Banda Ferdamana

19 marca @ 20:00 - 21:45

eur6 – eur8

Predstava impro gledališča
Za odrasle (17+), impro tekma

NED, 19. 3. 2023 ob 20h
Menza pri koritu, AKC Metelkova mesto, Ljubljana

Prihaja druga tekma zadnjega kroga letošnje vremenske sezone Impro lige! Vedno bolj napeto je, saj zadnji krog odloča o ekipah, ki bodo prišle v finale.
Kot vedno, se bosta za vašo zabavo pomerili dve ekipi izkušenih improvizatorjev. Banda Ferdamana, ki sicer redno zabava štajerska občinstva, se bo pripeljala v Ljubljano in se soočila z ekipo Kamijoni, ki je z eno porjavelo roko pripravljena na dolge razdalje.
Popestrite si nedelje z odločanjem o usodi improvizatorjev. S svojimi predlogi navdihnite prizore ter z aplavzom določite zmagovalca!

Več o ekipah

Kamijoni:
Obvaruj nas čez vsak prevožen kilometer. Obvaruj naše družine, ko smo na poti. Povej jim, da jih pogrešam. Hvala ti za Tvojo pot, ki me pelje čez to krasno deželo. Sladki kot bomboni, Tvoji Kamijoni.

Člani ekipe: Liza Katarina Močnik, Jaka Korošec, Eva Lasič, Domen Blatnik, Pia Marija Žugman, Nina Slavec, Lovro Jug in Jitske Hartmans.

 

Banda Ferdamana:
Stara modrost pravi, da za vsakim dežjem posije sonce. Če je to metafora za dober razplet slabe situacije, potem je Banda Ferdamana solarni izbruh.
Bolj trdoživi kot ščurki po nuklearni vojni: smo žarek upanja za komedijo na sončni strani Alp že od leta 1998 dalje. Igramo celovečerne predstave iz ene besede – kliči nas superjunaki.
Ko je Banda na odru, nasmehi občinstva svetijo kot reflektorji – in mi smo radi v soju žarometov.

Člani ekipe: Tim Andrič, Svit Podgornik, Mojca Frim, Danijela Brečko, Nika Gamser, Patricia Županovič, Jasmina Čuješ, Eva Štingl in Matic Ačko

 

Moderator: Jan Cunja
Lučni tehnik: Noah Novšak
Glasbena spremljava: Rok Šinkovec
Sodnika: Mistral Majer in Jan Hrušovar
Delegatka: Teodora Švet

 

Vstopnice:
– študentje, upokojenci, dijaki, brezposelni: 6 €
– ostali: 8 €

Trajanje: 100 min

————————————
Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

 

Podrobnosti

Datum:
19 marca
Čas:
20:00 - 21:45
Cena:
eur6 – eur8
Kategorija Dogodek: