Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Impro liga: Snig A vs. Improholics

2 aprila @ 20:00 - 21:45

eur6 – eur8

Predstava impro gledališča
Za odrasle (17+), impro tekma

NED, 2. 4. 2023 ob 20h
Menza pri koritu, AKC Metelkova mesto, Ljubljana

 

 

 

 

Več o ekipah

Snig A:

SNIG je po zmagoviti sezoni 2022 kot vsaka velika franšiza doživel razdor. t.i. Civil War. Ekipa, kjer se je zdelo, da ima prav vsak košček impro sestavljanke je šla na dva dela, dve frakciji. Vsekakor SNIG A, vsebuje bolj napreden del ekipe, tisti del, ki poskrbi za dodano vrednost, kjer se kreativnost poigrava s strukturo in kjer navdih sreča talent.

Člani ekipe: Žan Sterle, Eva Kern Nanut, David Kristan, Kristjan Kolar in Jan Hrušovar.

 

Improholics:
Smo ravno prav razpršena gruča odvisnikov, ki se na redni bazi preobraža v žvali, rožce, pravljična bitja, včasih pa celo v ljudi. Terapevtsko nastrojeni izživljamo vse svoje donošene in nedonošene alterege. Avtohtona impro skupina, ki uživa na tanki črti med kaosom in redom.

Člani ekipe: Gregor Treska, Rachida Hsain, Anna Zuykova, Mitja Lovše, Peter Šanović, Tjaša Breznik, Nina Furlan in Olivera Milašinović.

 

 

Vstopnice:
– študentje, upokojenci, dijaki, brezposelni: 6 €
– ostali: 8 €

Trajanje: 100 min

————————————
Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

 

Podrobnosti

Datum:
2 aprila
Čas:
20:00 - 21:45
Cena:
eur6 – eur8
Kategorija Dogodek: