Prijave v Impro liga in Impro pokal sezono 2018/19!

13. 09. 2018 |

Vabimo vas k prijavam v že jubilejno 25. sezono Impro lige!

Tekmovanji Impro liga in Impro pokal bosta potekali v gledaliških dvoranah v Ljubljani od novembra 2018 do junija 2019. Če se želite vključiti v legendarno vseslovensko tekmovanje impro gledališč in se pridružiti široki in pisani impro skupnosti, ki ustvarja najbolj spontane gledališke predstave pri nas, nam pišite na info@impro-liga.si.

Prijavijo se lahko obstoječi impro kolektivi, ki že dlje časa delujejo skupaj in imajo redne predstave, prav tako pa tudi novo ustanovljene impro ekipe. Pogoj za prijavo v program so izkušnje na področju impro gledališča (ŠILA, Improgojnica, Impro tečaj ali druge) in starost vsaj 18 let (zaključena srednja šola). Ekipa je sestavljena iz vsaj 4 posameznikov, v njej pa morajo biti zastopani improvizatorji in improvizatorke.

Program Impro liga ustvarja platformo za srečevanje različnih ustvarjalcev/k in skupin na področju impro gledališča v Sloveniji, zato vabimo v svoje vrste širok krog kolektivov in ekip. Še posebej lepo vabimo k sodelovanju že uveljavljene impro kolektive.

Rok za prijavo ekip v tekmovanji Impro liga in Impro pokal je petek, 21. 9. 2018. Za vse informacije in prijavnico nam pišite na info@impro-liga.si.