Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga: Drugi polfinale – Kamijoni vs. Snig A

21 maja, 2023 @ 20:00 - 21:45

eur6 – eur8

Predstava impro gledališča
Za odrasle (17+), impro tekma

NED, 21. 5. 2023 ob 20h
Menza pri koritu, AKC Metelkova mesto, Ljubljana

 

Vremenska, napeta in smeha polna sezona Impro lige 22/23 se bliža zaključku. Redne tekme so odtekmovane in štiri ekipe, ki so vas najbolj navdušile, so se uspele povzpeti v polfinale, kjer se bodo borile za mesto na velikem finalu v Cankarjevem domu!
Na drugem polfinalnem večeru se bosta pomerili ekipi Kamijoni in Snig A. Obe sestavljajo izkušeni improvizatorji, obe sta vas že očarali in prepričali, da glasujete za njih, obe odlični in krasni a le ena ekipa se bo prebila do finala! Njihova prihodnost pa je ponovno v vaših odločevalnih ročicah, draga publika!

 

Več o ekipah

KAMIJONI
Obvaruj nas čez vsak prevožen kilometer. Obvaruj naše družine, ko smo na poti. Povej jim, da jih pogrešam. Hvala ti za Tvojo pot, ki me pelje čez to krasno deželo. Sladki kot bomboni, Tvoji Kamijoni.

Člani_ce ekipe: Liza Katarina Močnik, Jaka Korošec, Eva Lasič, Domen Blatnik, Pia Marija Žugman, Nina Slavec, Lovro Jug in Jitske Hartmans.

 

SNIG A
SNIG je po zmagoviti sezoni 2022 kot vsaka velika franšiza doživel razdor. t.i. Civil War. Ekipa, kjer se je zdelo, da ima prav vsak košček impro sestavljanke je šla na dva dela, dve frakciji. Vsekakor SNIG A, vsebuje bolj napreden del ekipe, tisti del, ki poskrbi za dodano vrednost, kjer se kreativnost poigrava s strukturo in kjer navdih sreča talent.

Člani_ce ekipe: Žan Sterle, Eva Kern Nanut, David Kristan, Kristjan Kolar in Jan Hrušovar.

 

Moderatorka: Olivija Grafenauer

Sodnici: Mojca Frim in Veronika Hana Grubič

Glasbenik: Rok Šinkovec

Tehnika: Teodora Švet

Delegatka: Eva Jus

 

Vstopnice:
– študentje, upokojenci, dijaki, brezposelni: 6 €
– ostali: 8 €

Trajanje: 100 min

————————————
Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Podrobnosti

Datum:
21 maja, 2023
Čas:
20:00 - 21:45
Cena:
eur6 – eur8
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/955717782283938/