Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro liga: Finale 2023

11 junija @ 20:00 - 22:30

eur12 – eur15

Impro liga: Finale ’23
11. junija 2023

Predstava impro gledališča
Za odrasle (17+), impro tekma

NED, 11. 6. 2023 ob 20h
Štihova dvorana, Cankarjev dom, Ljubljana

Izkušeni improvizatorji in improvizatorke že od oktobra potiskajo svoje odrske nastope do maksimuma na tekmovalnih predstavah, kjer se dve ekipi spopadeta v improvizatorskih veščinah. Navdih za prizore dobijo iz občinstva, ki tudi določi zmagovalce tekme.
11. junija je čas, da še zadnjič to sezono navdihnete prizore in odločite o samih zmagovalcih sezone 2023! Od vseh ekip se bosta le dve prebili do velikega finala v Cankarjevem domu, tokrat prvič v čudoviti okrogli Štihovi dvorani, ki bo napeti improvizirani predstavi dodala še več globine in zabave iz vseh zornih kotov!
Izkusite neponovljivo pristnost improvizirane predstave in opazujte, kako se iz vašega predloga na odru razvije nora zgodba. Vse možnosti so odprte, vsi zapleti na voljo, vsi konci srečni in nesrečni, dokler se na odru ne izoblikujejo v prizor, ki se lahko zgodi le takrat, v tistem trenutku, s tistim občinstvom in nikoli več.
Po predstavi, ki vas bo gotovo sprostila in nasmejala, pa sledi še podelitev nagrad za najboljše dosežke v tekoči sezoni.

V letošnji sezoni Impro lige so sodelovale ekipe: Banda Ferdamana, Brand new, Improholics, Milijoni, Kamijoni, Glumissimo, SNiG A in SNiG 1. Najboljši bosta sezono sklenili s finalom, vaš aplavz pa bo določil zmagovalce.
Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Večina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Vstopnice so že v prodaji:
– 15 eur
– s popustom: 12 eur – za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

https://www.cd-cc.si/kultura/gledalisce-in-ples/impro-liga-finale-23

Trajanje: 150 min

Predstavo bomo prenašali tudi v živo s pomočjo večkanalnega orodja SIMS – Sinhroni interaktivni multi stream na naslovu impro.streams4u.eu.

 

Igrajo:
Snig 1: Katja Brezovar, Tim Kern, Jošt Jesenovec, Žiga Regina in Urban Kavčič.
Snig A: Žan Sterle, Eva Kern Nanut, David Kristan, Kristjan Kolar in Jan Hrušovar.

Moderatorka: Olivija Grafenauer

Sodnici: Urša Strehar Benčina in Mistral Majer

Glasbenik: Urh Mlakar

Oblikovanje luči: Veronika Hana Grubič

Delegata: Teodora Švet in Jaka Korošec

————————————
Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Koprodukcija: Cankarjev dom

Podrobnosti

Datum:
11 junija
Čas:
20:00 - 22:30
Cena:
eur12 – eur15
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1991344231205021