Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Impro ulični kviz

26 februarja @ 17:00 - 17:30

Brezplačno

Impro liga Specialka:
IMPRO ULIČNI KVIZ

 

PET, 26. 2. 2021 ob 17h
Na spletu: sims.anamonro.si
Cena: brezplačno
Trajanje: 30 min

 

V petek, 26. februarja ob 17.00, se bo nekje v Ljubljani zgodil in odvil IMPRO ULIČNI KVIZ, ki ga bomo neposredno prenašali na kanalu SIMS (https://sims.anamonro.si)!
👉 V kvizu se bodo v poznavanju zelo pomembnih in izredno nepomembnih dejstev soočili tekmovalci, ki se vam bodo morda zdeli znani – a le od kod?!
👉 Kdo se bo prebil do konca in pobral veliko nagrado? Kdo bo odšel za tri tedne smučat na Krvavec in kdo se bo poslovil praznih rok? Kdo bo prejel zlato, kdo pa cink?
👉 Priklopite se na SIMS in izvedeli boste!

 

OGLED DOGODKA JE BREZPLAČEN, NAS PA LAHKO KADARKOLI PODPRETE!
Vse informacije na: https://www.anamonro.si/podpritenas/

SIMS je platforma za raziskovalno digitalno gledališče, ki jo razvija Gledališče Ane Monro. Sinhroni Interaktivni Multi Stream presega imitacijo resničnosti v virtualnemu svetu in nadgradi izkušnjo ogleda ulične predstave v živo, saj omogoča zorne kote, ki sicer niso dosegljivi. Daje vam namreč možnost in priložnost, da med ogledom dogodka sami izbirate perspektivo/kamero, skozi katero ga boste spremljali, s čimer v bistvu postanete režiser lastnega doživetja in spoznavate gledališko umetnost v novih dimenzijah.

 

Igrajo: Olivija Grafenauer, Sara Šoukal, Veronika Hana Grubič, Mistral Majer, Luka Piletič, Dino Kapetanović in Jošt Jesenovec
Koncept in režija: Jošt Jesenovec

 

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO
Koprodukcija: Gledališče Ane Monro

Podrobnosti

Datum:
26 februarja
Čas:
17:00 - 17:30
Cena:
Brezplačno
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://sims.anamonro.si/