Lastniki humorja

Zagotavljamo kvaliteten humor množicam na vseh svetovnih trgih

Smo Lastniki humorja, vaš partner v humorni areni tretjega tisočletja. Trezno ravnamo s humorjem, premišljeno se odzivamo na razmere na trgih – in radi imamo svoj posel.

Strankam iz Slovenije in tujine zagotavljamo vrhunsko humorno svetovanje in opravljanje poslov s forami. Ob razdelitvi na več podjetij in organizaciji poslovne skupine LASTNIKI HUMORJA našo ponudbo širimo na področje strokovnih svetovanj, izobraževanj in turizma. Ponudbo prilagajamo vašim potrebam, smo cenovno konkurenčni, odzivni in prilagodljivi. Z vso skrbnostjo se posvetimo vsaki stranki in najdemo rešitev za vsakogar.

V leto 2009 je država Estonija, ki je del poslovne skupine LASTNIKI HUMORJA, zakorakala kot vodilna med improvizacijskimi državami in ekipami v Sloveniji po doseženem smehu in zmagah v Impro ligi. Za slovenski trg smo razvili nov humorni portal FORAport, ki je nepogrešljiv predvsem za aktivne komike. Uvrstitev med tri finaliste Gorenjskega medveda leta in osvojitev drugega mesta v izboru za Naj e-kipa v Sloveniji, pomenita dokaz, da smo v uresničevanju naše poslovne strategije na pravi poti.

Ne spimo na lovorikah – z uvajanjem novosti in hitrim odzivanjem na spremembe nenehno izboljšujemo kvaliteto naših storitev. Naše glavne prednosti prinašajo največ koristi vam – našim strankam:

Zaupanje, strokovnost, varnost, poštenost, dobri nasveti, ugledni partnerji, komunikativnost, stalno obveščanje, ugodne provizije, humorni časopis “Moj kloven”, online smejanje… so glavni razlogi, ki jih naše stranke navedejo kot razlog za njihovo zadovoljstvo.

 

www.lastniki.com

FB/Lastniki humorja

 

Foto: Ajda Pretnar