Naprej tudi Pud Inc.

22. 12. 2014 |

Praznični čas je očitno čas visokih zmag. Miklavževa tekma v Mariboru se je končala z rezultatom 12:3, ampak itak da mora bit Božiček še večji car – preteklo nedeljo smo v Španskih borcih namreč zabeležili zmago z rezultatom 13:2. Zmagovalci so postali Pud Inc., ki tako brez skrbi potujejo v naslednji krog tekmovanja, poraženci, ki se za letos poslavljajo od Impro lige, pa so Trotlziher Maheri (brez J-ja).

 

Do zaključka koledarskega leta nas loči še dober teden, mi pa bomo vmes uspeli izvesti še novoletno predstavo, ki bo poosebljala novoletne oddaje na slovenskih televizijah. Bodite torej pripravljeni na osladnost, vprašljivo izvajanje pevskih točk, nezanimive goste in še kaj! Edino pri slabem humorju garantiramo, da nam imitacija ne bo uspela.

 

Da pa bi bilo vse skupaj še bolj kul, si lahko predstavo ogledate ceneje, kot ponavadi! Z uporabo naše aplikacije boste namreč prejeli izvirno impro čestitko za tisto posebno osebo, obenem pa boste pridobili tudi popust na ceno vstopnice. Kaj še čakate? Zaposlite naše impro palčke, ki komaj čakajo vaša navodila!

 

Šov se ima zgoditi v nedeljo, 28. 12., ko boste nekateri že pridno polagali temelje za Silvestrovo. Se vidimo!