Zaključujemo sezono v Klubu Cankarjevega doma s predstavo Impro liga: Naši proti vašim

17. 06. 2021 |

Impro liga: Naši proti vašim
Predstava impro gledališča, zaključna tekma sezone

NED, 20. 6. 2021 19:30-21:30
Klub Cankarjevega doma

Vstopnina: 10 eur, nakup vstopnic je mogoč na povezavi do spletne blagajne CD. Za ogled predstave je potreben PCT pogoj.
Trajanje: 2 h

Nenavadno sezono programa Impro liga, ki je skoraj v celoti potekala v živo na spletu pred osebnimi zasloni, bomo letos sklenili z impro tekmo dveh skupin Naši in Vaši ter podelitvijo nagrad za največje dosežke v družabnem Klubu Cankarjevega doma visoko nad mestom.

Po celem letu improviziranja na daljavo se nam obeta slasten spektakel impro tekme med dvema mešanima skupinama letošnjih improvizatorjev in improvizatork, ki so vas spremljali skozi večino letošnjih domačih nedelj. Naši in Vaši vas bodo prepričali, da ste prav vi na njihovi strani in da si zaslužijo točke, ki jih bo podelilo občinstvo. Kdo pa sploh so Naši in Vaši? O tem boste odločili gledalci.

Po letošnji sezoni svojo zgodbo zaključujemo na pravem odru in sklenili jo bomo na najlepši možen način, skupaj v živo z gledalci.
Uleti v Klub!

Sezono 2020/21 kot rdeča nit zaznamuje POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO
Koprodukcija: Cankarjev dom